fredag 22 maj 2009

Ledigt = härligt härligt




Solen skiner, man är ledig vad kan väl egentlgen vara bättre. Bullarna är snart klara, skall bara in i ugnen också och vi väntar på besökare. Kul att få träffa kusin vitamin och hans familj, det var ett tag sedan.

Det är Omas dag i helgen. Det är den dag vi samlas hela släkten på min mammas sida. Oma = mormor i mitt fall. Hon skulle ha fyllt år den 20 maj om hon fortfarande levde. Vi har i hela mitt liv träffats kring den 20 maj och firat Omas dag någonstans utomhus där alla får plats. Numera får vi fira tyvärr fira utan huvudpersonen själv, men det blir ett gyllene tillfälle att sända henne några tankar och att träffa stora delar av släkten. Tyvärr kan inte vi vara med i år. Det hör som tur är inte till vanligheten att vi inte kan vara med.

I år skall vi istället åka på barndop i Strömstad. Våra barns ena kusin har fått ett litet underverk som vi skall få äran att vara med på dopet. Man kan ju tyvärr inte både vara i Södra Fågelås och Strömstad samtidigt så det fick bli till att prioritera. Dop är det ju bara en gång i livet så det fick gå före. Kommer säkert att bli jättemysigt. Kan ju berätta att jag är lite spänd över hur presenten kommer att mottagas. Hoppas att de uppskattar den. Får blogga om den efteråt så att det fortfarande är en hemlighet lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar