tisdag 9 juni 2009

Sommarfest

Tänk idag var det dags för solen att visa att den kan värma ritktigt gott. På eftermiddagen var det så varmt och gott att en liten stunds solning på studsmattan hanns med. Studsmattan är egentligen en fantastisk pryl. Barnen har kul långa stunder, jag med för den delen men betydligt kortare stunder. Dessutom är det den bästa solsäng man kan tänka sig, mjuk och skön och lagom högt upp.


Idag har jag varit på jobbet som vanligt men avslutade arbetsdagen med en sedvanlig brännbollsmatch mot femmorna ( de byter skola efter sommaren). Det var en verkligt jämn match i år och vi hade nog räknat ut oss själva eftersom vi av olika anledningar var väldigt få, eleverna var säkert dubbelt så många och väldigt duktiga. Som tur är gick vi segrande ur den matchen och fortsätter nu de sista dagarna fram till skolavslutningen med elever och sedan några dagars planeringsarbete utan dem. Sen blir det semester och det skall bli så skönt.


Dagen har hunnit innnehålla mycket, så även en sommarfest på förskolan. Det var sista gången för vår del eftersom lilla fröken M börjar förskoleklassen till hösten. Fin sång och härlig utstyrsel fick alla föräldrar och syskon njuta av innan 6- åringarna "avtackades" och fröknarna fick sin uppmuntran för gottt atbete med barnen. Därefter avnjöts medhavd matsäck denna kväll som blev ganska kall trots det härliga solskenet på eftermiddagen.

1 kommentar:

  1. Hej.Hamnat här hos dig av en slump.Ser att du tycker om att sy.Jag syr också en del.Titta gärna in på min sida.
    sylena.zoomin.se.
    Lena

    SvaraRadera